Op zoek naar een sport/beweegactiviteit die bij u past

Samen fit 40+

Voor wie
Woont u in Amsterdam zuid en wilt graag sporten, maar komt daar zelf niet toe. Mogelijk weet u nog niet wat het beste bij u en uw budget past? Wij kunnen u daarbij helpen.

Wat
Samen Fit 40+ laat u kennismaken met sport en beweegactiviteiten waarbij fitness als basis wordt gebruikt. Tijdens de wekelijkse  training bij sportschool Fresh Fitness of bij Amsterdam Buitenveldert Sportclub werkt u aan uw algehele conditie en leefstijl. Er is aandacht voor ieders individuele wens, doel en niveau. Wanneer u regelmatig aan lichaamsbeweging doet krijgt u een betere conditie en meer energie.

Werkwijze
U wordt begeleid door een oefentherapeut Mensendieck en een bewegingsagoog. Het doel is dat u binnen 3 maanden aansluiting vindt bij regulier sportaanbod. Na een kennismakingsgesprek gaat u in de sportschool aan de slag op basis van een op maat gemaakt programma om uw conditie te verbeteren.

Naast het sporten in de groep ontvangt u coaching bij het vinden van een vervolgsport/bewegingsactiviteit bij een club of vereniging bij u in de buurt. Dit kan zowel individueel, samen met anderen of met een sportmaatje. Aansluitend aan het sporten drinken we gezamenlijk een kopje thee of koffie.

Waar
Fresh Fitness
Tolstraat 57-59
1073 RW Amsterdam (De Pijp)

Amsterdam Buitenveldert Sportclub
Noordhollandstraat 59A
1081 AS Amsterdam (Buitenveldert)

Wanneer
Dinsdag van 11.00-12.00 bij Fresh Fitness
Woensdag van 13.00-14.00 bij Amsterdam Buitenveldert Sportclub

Praktische informatie

  • Kosten: €2,- per keer.
  • Kleding: sportkleding, sportschoenen en een handdoek. Er zijn douches aanwezig. 

Informatie en/of aanmelden

Tjerk ter Haar Romeny 
E t.terhaarromeny@ggzingeest.nl 
T 06 1238 4128
Of via
E info@actenz.nl 

printen